Deinze Winkelstad en stad Deinze geven maar liefst 35.000 nougatsnoepjes weg!

Met Valentijn gaan heel wat mensen op zoek naar een mooi geschenk om hun geliefde te verrassen. Deinze winkelstad heeft een ruim aanbod op het vlak van Valentijnsgeschenken. Bovendien zorgen Deinze Winkelstad vzw en stad Deinze ervoor dat wie lokaal winkelt een extraatje krijgt. Wie op zaterdag 13 februari komt Valentijnshoppen in Deinze krijgt bij elke aankoop een gratis nougatsnoepje cadeau. Met de boodschap ’Ik hou van u!’ willen we ook duidelijk maken dat de lokale handelaars nu meer dan ooit onze steun nodig hebben.

14 februari is de dag van de liefde en het uitgelezen moment om je geliefde iets moois te schenken. 

“Dankzij het grote en diverse aanbod van handelszaken heeft Deinze Winkelstad heel wat te bieden op het vlak van Valentijnsgeschenken: geschenken-, juwelen-, bloemen-, boeken-, lingerie-, praline- en decoratiewinkels en nog zoveel meer” klinkt het bij centrummanager Djaro Colpaert.”Fysiek uiteten zal dit jaar niet mogelijk zijn, maar er zijn tal van horecazaken die inzetten op afhaalgerechten. Om het lokale winkelen aan te moedigen kochten Deinze Winkelstad en het stadsbestuur maar liefst 35.000 nougatsnoepjes bij het Deinse bedrijf Nougat Vital .Wie op zaterdag 13 februari komt winkelen in Deinze krijgt bij elke aankoop zo’n gratis nougatsnoepje. De snoepjes zijn gepersonaliseerd met een mooie Valentijnsverpakking. Matthias Haeck, zaakvoerder van Nougat Vital is heel tevreden met het initiatief. Het toont dat het stadsbestuur het lokaal kopen niet alleen promoot maar ook zelf toepast. Reeds drie generaties lang runt de familie Gormez het Nougat bedrijf aan Vaart Links 61 in deelgemeente Nevele. Het meermaals bekroonde en op en top Deins Nougatsnoepje zal ongetwijfeld alle Deinse harten veroveren op 13 februari”.

“Aangezien het moeilijke tijden voor onze lokale handelaars zijn, hebben we ook beslist om tijdens de Valentijnsperiode een nieuwe boodschap uit te sturen” vertelt Filip Vervaeke, schepen bevoegd voor lokale economie. “Vanaf begin februari zal je op de ingangsdeur of het uitstalraam van alle Deinse handelszaken de boodschap ‘Ik hou van u!’ kunnen lezen. Met deze boodschap proberen wij duidelijk te maken dat de lokale handelaars nu meer dan ooit onze steun nodig hebben.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...