Eating Habits lanceert haar eigen foodboxen!

Diëtisten Charlotte Vande Riviere (29) en Jolien De Corte (30) van EATING HABITS op de markt in Deinze, lanceren een nieuw en uniek concept. Ze lanceren hun eigen foodboxen in samenwerking met AD Delhaize Deinze!

Hiermee wil het duo het verschil maken. De missie van de twee diëtisten is om hun cliënten zo praktisch mogelijk te begeleiden. Naast het traject dat zij hiervoor aanbieden, ontwikkelden zij ook al hun eigen E-books met snelle recepten die 100% voldoen aan de ideale verhoudingen. Maar nu gaan zij nog een stapje verder. Door hun cliënten werd vaak al lachend gezegd: “Het zou toch handig zijn moesten jullie ons eten verzorgen!” Wel zo gezegd zo gedaan.

Al doende leer je en creëer je gewoontes

Met dit nieuw concept haal jij hen in huis! Aan de hand van de gevarieerde recepten en producttips tonen de EATING HABITS foodboxen jou hoe je een gezonde maaltijd samenstelt en bewijst het duo dat élk gerecht binnen een gezonde levensstijl past, zolang de verhouding maar goed zit. Als twee erkende diëtisten zorgen Jolien en Charlotte er voor dat deze maaltijden volgens de ideale verhoudingen zijn samengesteld, en dit zonder in te boeten aan smaak.

De boxen houden als geen ander rekening met de dagelijkse drukte. Want op lang in de keuken staan, zit echt niemand te wachten. Ze gaan voor snelle en lekkere maaltijden, welke gans het gezin zullen bekoren. Van ovenschotels tot klassiekers in een gezonder jasje! 

En omdat Charlotte en Jolien er van overtuigd zijn dat je al doende leert, is dit concept een echte WIN-WIN formule. Door hun foodbox aan te kopen werk jij aan jouw gezonde levensstijl, je wordt volop geïnspireerd naar recept- en productkeuze toe. En ondertussen maak je jouw maaltijd ook effectief klaar. Dit is voedingsadvies in zijn meest praktische vorm.

Dinner + lunch

De basisbox bevat 3 x dinner welke in 2 porties of 4 porties per maaltijd kan aangekocht worden. Ook zal de optie bestaan om 4 extra lunches bij te bestellen! 

De box zal er op wekelijkse basis zijn en de menu van de week is telkens terug te vinden op hun webshop! De foodboxen zijn online te bestelen en er is elke dinsdag een afhaalmoment tussen 8u en 20u bij AD Delhaize Deinze. Maak van dit afhaalmoment gebruik om ook jouw andere boodschappen voor ontbijt/tussendoor en/of andere maaltijden voor de week in te kopen = alles in één klap!

Vind alle info en bestel jouw foodbox online via de webshop op www.eating-habits.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...