Primeur, Eerste beeld McDonald’s Deinze

Geruchten zijn het niet meer, we krijgen binnenkort een echte McDonald’s in ons Deinze, nu moeten we nog naar Zingem of tot aan de Makro in Eke rijden voor een lekkere burger.

Binnenkort kunnen we dit dus op wandelafstand van het centrum van Deinze, er is ook een drive-in voorzien zodat je alles kan meenemen naar huis. Wij zijn benieuwd of er ook een bike drive-in zal voorzien worden 😉 Misschien zijn we dan wel de eerste in de wereld… of België met een fiets drive-in.

We kregen een eerste beeld doorgezonden van hoe het gebouw er in Deinze zal uitzien, benieuwd of er ook een meters hoge paal zal komen met het logo erop.

McDonald’s zorgt ook voor werk in onze regio! Voor de opstart van dit restaurant zijn ze op zoek naar 4 managers en 35 vaste medewerkers uit de buurt van Deinze en omstreken. Kandidaten kunnen solliciteren en hun CV via een mail sturen naar [email protected]

Bezoek ook regelmatig hun Facebook page voor up to date informatie – https://www.facebook.com/McDonalds-Deinze-192989865593418

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...