Zeventiendorpen on air – aflevering 11 – 29 maart 2021

De elfde aflevering van Zeventiendorpen on air gaat op maandag 29 maart in de ether. Vanaf 11 uur is het radioprogramma van dienstencentrum Zeventiendorpen live te beluisteren en kunnen mensen via de Facebookpagina van Radio Tequila ook meekijken met het programma.

Leiespiegel Deizne

Deze uitzending staat volledig in het teken van de diensten ruimtelijke ordening, stedenbouw, mobiliteit, technische uitvoeringsdienst en materieel en funerair erfgoed. Je komt meer te weten over de werking van deze diensten in onze stad. We bespreken de afgewerkte, lopende en toekomstige projecten en gaan dieper in op de fietsmobiliteit en verkeersveiligheid in Deinze. Ook de diverse taken van de personeelsleden van de technische uitvoeringsdienst komen aan bod zoals bijvoorbeeld hun werkzaamheden in het vaccinatiecentrum. Ten slotte vernemen we waar Peter Coppens, clustercoördinator stadsontwikkeling en publieke ruimte en Bart Van Thuyne, schepen bevoegd voor hogervermelde beleidsdomeinen, het meest trots op zijn binnen hun werking en welke projecten er nog op stapel staan voor onze 17 dorpen! 

Dit alles en zoveel meer kom je te weten in de lente-editie van Zeventiendorpen on air. Een passende muziekkeuze maakt van deze uitzending vast een fijne en interessante ervaring.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...