360° KADE

Als je in Deinze rondloopt, kun je er niet naast kijken. Op diverse voetpaden in het centrum en op drukbezochte plaatsen verscheen de tekst ‘360° KADE’. Deze actie wil de online Open Dag van KADE op zondag 25 april van 14 tot 17 uur bij een ruim publiek kenbaar maken.

“De huidige situatie dwingt ons snel te schakelen en op een hedendaagse manier aan te sluiten op de digitale trend van de 21 ste eeuw”, stelt Trees Van Hove, schepen bevoegd voor kunstonderwijs. “We zijn op zoek gegaan naar een evenwaardig alternatief voor de onmisbare Open Dag van KADE, waarbij het artistieke karakter van de academie helemaal tot zijn recht kan komen.”  
Bezoekers kunnen zich verwachten aan een inkijk in de academie met uitgebreide en visuele informatie over het aanbod, infomomenten met de leerkrachten en een livestreamconcert van leerlingen ‘vanuit hun kot’. Kinderen, jongeren en volwassenen die willen starten met beeld, muziek, woord en dans kunnen zich die namiddag ook onmiddellijk inschrijven voor het schooljaar 2021-2022.


Dat KADE Podiumkunsten en KADE Beeldende Kunsten deze dag gezamenlijk organiseren, is een bewuste keuze. “Met het oog op de fusie van beide academies volgend schooljaar is dit het uitgelezen moment om de handen in elkaar te slaan en hier samen een onvergetelijke namiddag van te maken”, aldus directeur Geert Dhondt.

Je bent op zondag 25 april vanaf 14 uur van harte welkom op www.kadepodiumkunsten.be en www.kadebeeldendekunsten.be . Ook na deze Open Dag blijft 360° KADE online beschikbaar voor iedereen die een kijkje wil nemen in KADE.

Heb je nu al zin in een kleine 360° KADE zoektocht? Dan kan je tussen de witte 360° KADE logo’s in Deinze op zoek gaan naar enkele rode logo’s. Vind je er één of meerdere, neem dan een selfie en deel deze met #KADE op de sociale media en kom in onze 360° KADE galerij!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...