Deinzenaren en Zultenaren mogen gratis naar mudel voor ‘De schildersklas van Roger Raveel’

Dit jaar zou Roger Raveel 100 jaar geworden zijn. 2021 is een Raveeljaar met verschillende activiteiten rond zijn persoon, waaronder de tentoonstelling ‘De schildersklas van Roger Raveel’ in het mudel. Deinzenaren en Zultenaren kunnen de tentoonstelling gratis bezoeken op vertoon van hun identiteitskaart. De tentoonstelling wordt bovendien verlengd tot en met vrijdag 25 juni 2021. Opgelet: door de coronamaatregelen is het verplicht om een bezoek te reserveren via [email protected] of 09 381 96 70.

Het mudel bevat heel wat werken van Roger Raveel. Naar aanleiding van het Raveeljaar gaat mudel dieper in op de langdurige band van Raveel met de stad Deinze. Centraal in de expo ‘De schildersklas van Roger Raveel’ staat zijn rol als leerkracht aan de Stedelijke Academie van Deinze, waar hij voor vele leerlingen en kunstenaars in spe een inspiratie- en rolmodel was. We laten onze inwoners en die van Zulte graag meegenieten van zijn prachtige werken door het bezoek aan de tentoonstelling gratis te maken op vertoon van de identiteitskaart. Denk er wel aan om jouw bezoek te reserveren via mail of telefoon. 

Meer info:

www.mudel.be 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...