Cake in a jar – By Tartelier

Our story – een positief verhaal in coronatijden. In 2018 richtte An Stadius Tartelier op, wat begon als een uit de hand gelopen hobby met een atelier thuis waar artisanale taartjes en quiches met veel liefde gebakken werden, groeide uit tot een gezellige lunch- & tearoom met winkel in de Kapellestraat in Deinze.

Noodgedwongen moesten we zoals alle horecazaken onze lunch- en tearoom sluiten omwille van de coronamaatregelen in 2020 en vielen we alleen terug op take-away.

Het leuke contact met onze vaste klanten, de koffietjes serveren, de mensen een goed gevoel geven, dat moesten we nu even missen.

Zoals altijd proberen we bij Tartelier positief te denken en daarom besloten we onze energie in een nieuw project te steken, een positief coronaproject als het ware. We merkten dat mensen meer en meer op zoek zijn naar coronaproof manier om collega’s of familie en vrienden te trakteren met een taartje. Misschien moesten we proberen onze artisanale taartjes aan te bieden in individuele porties, die nog steeds even lekker smaken, maar die op deze manier “coronaproof” geserveerd kunnen worden. Zo ontstond “Cake in a jar”!

Tijdens de tijd die vrijkwam door het sluiten van onze zaal en terras, werkten we hard aan onze recepten en kreeg het concept almaar meer vorm.

Uiteindelijk brengen we 4 verschillende smaken op de markt: chocolate salty caramel, cheesecake met speculoos, tiramisu en mascarpone met rode vruchten. Eén voor één heerlijke taartjes, maar nu individueel verpakt in een mooi glazen potje met gouden deksel. We gingen bewust voor een duurzame en recycleerbare verpakking die er goed uit ziet, want het oog wil ook wat. 

Zo kwamen we tot de ideale ‘coronaproof’ traktatie voor collega’s, een leuk cadeautje voor die vrienden die je al lang niet meer zag of om mee te nemen op een outdoor picknick! Maar ook wanneer de horeca terug de deuren volledig mag openen, zien we veel mogelijkheden voor Cake in a jar: een originele babyborrel, communiefeest of bedrijfslunch, .. Geen gedoe met taartscheppen of taartjes in gelijke stukken proberen snijden. Gewoon potje open en klaar om te genieten! 

Cake in a jar zal vanaf 29/4 beschikbaar zijn bij Tartelier in Deinze en ook in Delhaize Deinze.

We zoeken nog volop naar verdeelpunten voor onze producten, heb je interesse om Cake in a jar bij jou in de winkel te verkopen en zo ook deel uit te maken van een leuk en positief verhaal? Mail dan gerust naar [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...