Kom genieten bij Loods Veertien in Nevele!

Loods Veertien, een gezellige pop-up tussen Deinze en Gent, heropent vanaf juni in een zomerse setting met (overdekt) terras.

Steven Lagaisse (45) en Reinhilde Desmedt (38), actief in de evenementensector als audiovisuele leverancier van licht- geluids- en videomateriaal, creëerden vanuit hun expertise een gezellige ontmoetingsplaats als extra activiteit tijdens de coronacrisis.

“We startten dit project in september en zijn amper drie weken open geweest, tot de verplichte sluiting van de horeca”, zegt Steven. “De pop-up was direct een schot in de roos, onze klanten voelen zich veilig en blijven voor enkele uren gezellig bijpraten,” vult Reinhilde aan. “Ook voor onze medewerkers is dit project een boost: ze kunnen zich uitleven in wat onze corebusiness is: een magazijn omtoveren tot een mooie evenementenruimte. Voor de zomereditie hebben we verbouwd, zodat de zon binnenkomt en het geheel een zomerse toets krijgt.”

Ook de foodtruck van Traiteur Stefaan is terug van de partij voor lekkere warme gerechtjes en op bestelling kan je er een heerlijke fruits de mer eten.
Kom genieten met je vrienden bij een hapje en een drankje.

Blijf op de hoogte van de nieuwtjes via de social media kanalen van Loods Veertien:
https://www.facebook.com/LoodsVeertien
https://www.instagram.com/loodsveertien

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...