Waar is mama?

Het is wellicht de meest gestelde vraag in de meeste huisgezinnen. Zodra moeder uit het zicht verdwenen is, klinkt het: “Waar is mama?” Wel, dit keer is ze echt zoek…. Maar ze dook op op vijf locaties in Petegem-aan-de-Leie. Weet jij waar ze opdook? Ga naar die vijf plekken, neem er zelf foto. Heb je er minimum vier juist, dan wacht er jouw een fleurig cadeau. De foto’s verschijnen van 28 april vijf dagen lang op de Facebookpagina van Gezinsbond Petegem 

https://www.facebook.com/gezinsbondpetegem Deelnemen is gratis, ook voor niet-leden. Maar leden krijgen uiteraard een nog fleuriger cadeau… 

Inschrijven en meer info via https://petegemaandeleie.gezinsbond.be/activiteiten/waar-mama 

Ondertussen werd afdeling Petegem genomineerd voor de GIA’s: de Gezinsbond Innovatie Awards. Met haar online Tweedehandsbeurs via Facebook kreeg ze een nominatie voor corona-proof Tweedehandsbeurzen van de Gezinsbond nationaal.

Afwachten of ze ook echt de award wint!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...