Een viergeslacht bij de familie Delbaere…

Overgrootvader Daniel is zo trots en hoopt stiekem in de krant te kunnen pronken met zijn achterkleinzoon 😉. Jakob Delbaere maakte op 20 april 2021 het viergeslacht in de familie Delbaere compleet. Hij zag om 11u18 voor het eerst het daglicht in het ziekenhuis van Deinze.

Papa Tijs Delbaere groeide op in Astene en werkte lange tijd in Het Verzet (Astene). Intussen verhuisde hij met zijn vriendin, Paulien Herman, naar Gavere. Ook zij is geboren en getogen in Deinze (Petegem).
Ook opa Patriek Delbaere groeide op in Deinze. Enkele jaren geleden besloten hij en zijn vrouw Lydia te verhuizen naar Blankenberge waar ze reeds een appartement hadden. Nu zijn pensioen nadert, kijkt hij er al naar uit om met zijn kleinkind(eren) het strand onveilig te maken. 

Overgrootvader Daniel Delbaere verliet ook onlangs zijn geliefde huis in Petegem. Samen met zijn vrouw verhuisde hij naar een serviceflat van WZC Sint-Jozef in Deinze. Voor iedereen een nieuwe wind dus, maar nog steeds met een groot hart voor Deinze. 

Door de coronamaatregelen was er geen bezoek welkom in het ziekenhuis. Het was dus nog even wachten voor iedereen… Nu Jakob bijna 2 maanden oud is, heeft hij iedereen al ingepakt met zijn glimlach. We zijn dan ook zeer blij dat we dit moment hebben kunnen vastleggen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...