Moose breekt uit zijn stal

De favoriete Scouting Deinze mascotte, Moose, bleef een jaartje veilig op stal. Met de zomer in het vooruitzicht is er echter geen houden meer aan en breekt hij vol enthousiasme uit. Hij zal voor de verandering eens niet de Brielpoort onveilig maken, maar wel uw eigen tuin en terras. Tegelijkertijd zal hij zich ook laten horen op Radio Tequila. Noteer allemaal in jullie agenda: zaterdagavond 26 juni, Summer Moose.

Op zaterdag 26 juni organiseert Scouting Deinze een Moose Summer Edition. Een heerlijke avond vol muziek en sfeer, lekker hapjes en drankjes, dat alles bij u thuis. Om 18u stemmen we met z’n allen af op radio Tequila (Deinze 106.2FM en Aalter 107.8FM  of online https://radiotequila.be/) om er een heus feest te bouwen. Tot 21 uur nemen drie scoutspresentatoren de radio over om u te entertainen met jullie favoriete muziek, iets met totems, scouts- en Moose anekdotes, straffe verhalen en verschillende wedstrijden. De avond zelf zal er ook een Top 20 afgespeeld worden gekozen door de luisteraars.

Vanaf 21u nemen enkele scouts huis Dj’s plaats achter de draaitafels en barst het feest los tot 24u. Naast al deze muzikale verwennerij, wordt ook aan de innerlijke mens gedacht: er zijn heerlijke tapasplanken, samengesteld door Delhaize Deinze. Geniet van een uitgebreid assortiment met koude en warme gerechten, sommige inclusief dessert van Tartelier, alsook het scoutsaperitief bij uitstek: een fles Scoutske van Filliers. Klinkt dit ook voor u als een fantastische avond? Aarzel niet en kijk voor alle details op onze facebook pagina https://www.facebook.com/moosescoutsengidsenbal.

Planken kunnen besteld worden via volgende link https://form.jotform.com/211583998722367. Om de muziek te bepalen op de avond zelf is dit formuliertje voorzien https://nc879zor66p.typeform.com/to/XFBwsAPA. Hopelijk bent u er ook bij en mist u niets van deze unieke Moose Summer Edition!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...