Fietszoektocht en fietstochten LDC Zeventiendorpen

In de zomer van vorig jaar organiseerde Lokaal Dienstencentrum Zeventiendorpen voor het eerst een fietszoektocht. Dit initiatief kende een groot succes en wordt daarom deze zomer herhaald. Daarnaast kunnen senioren ook opnieuw genieten van een aantal recreatieve fietstochten.

 Vrijwilligers Luc Claus, Rik Verfaillie en Patrick Decoster stelden een fietszoektocht samen van ca. 45 km die je langs mooie landelijke wegen van Deinze leidt. Deelnemen is gratis en kan tussen 1 juli en 30 september 2021. De deelnameformulieren zijn af te halen aan het onthaal in Zeventiendorpen op weekdagen tussen 8.30 en 12 uur en tussen 13 en 16.30 uur. 

Op elk formulier staan een aantal foto’s van items en plaatsen die te zien zijn tijdens de fietstocht. De bedoeling is om de foto’s in de juiste volgorde te plaatsen zoals men deze tegenkomt. Als extraatje is er een schiftingsvraag. Er zijn vijftien Deinse cadeaubonnen ter waarde van tien euro te winnen. Waag je kans en geniet alleen, met je familie of met je vrienden van een ontspannend fietsritje, geschikt voor jong en oud. 

Zeventiendorpen start ook de fietstochten voor senioren terug op. De eerste tocht vindt plaats op donderdag 1 juli, een namiddagrit naar Brasserie De Mandel in Grammene. Vooraf inschrijven is verplicht (ten laatste een week vooraf) via 09 387 82 80 of via [email protected].

De plaatsen zijn beperkt. Het volledige programma is verkrijgbaar in Zeventiendorpen. 

Info

Zeventiendorpen

Gentpoortstraat 41

9800 Deinze

09 387 82 80

[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...