Kunst in (eigen) huis! – Temporary POP-UP PHOTO-GALLERY nog tot 30 juni!

In de Tolpoortstraat 100 te Deinze kan u na afspraak het werk van artistiek kunstfotograaf Steven Geys komen bewonderen.

Hou je van foto’s met karakter? Dan ben je bij Steven Geys Fotograaf aan het juiste adres. Zijn grafische achtergrond geven je beelden extra pit – een aparte invalshoek, een creatieve bewerking en krachtige compositie, een detail dat eruit springt… Stuk voor stuk kunstzinnige beelden, of het nu gaat over een artistiek (origineel, tijdloos en exclusief) portret, streetphotography, urban exploration, natuur of interieur & architectuur.

Interesse in een exclusieve portret-fotoshoot, neem dan even vrijblijvend contact op met de fotograaf via mail: [email protected] en neem zeker ook een kijkje op zijn website: www.stevengeysfotograaf.be
Like & share via sociale media: @stevengeysfotograficus.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...