Bedrijventerreinvereniging Rond de Watertoren zet zich in ter bestrijding van afval en zwerfvuil

Het behartigen van de bedrijfsbelangen en het organiseren van ondernemersactivititeiten in industriezones 4, 5 en 6 in Deinze gebeuren door bedrijventerreinvereniging Rond de Watertoren.  Zo beliste het bestuur (Filip Walraeve/Demival, Hilde Tack/Chicken Masters, Kevin Allison/Liebaert, Teun Vanderghote/Progressive en Kurt Van Keirsbulck/KVK Deuren) om in september 2021 in te zetten op afval en zwerfvuil.  Er zijn 2 acties voorzien, die vanaf nu elk jaar in september (maand van World Cleanup Day) zullen worden hernomen.

De eerste actie is een KGA groepsophaling op 17.9.2021 voor bedrijven van de industriezones 4, 5 en 6 in Deinze. Door deze collectieve actie zullen de kosten voor ophaling gemiddeld 20% lager dan bij individuele ophalingen. Administratieve afhandeling en facturatie gebeuren rechtstreeks door VanheedeBedrijven die wensen in te tekenen moeten zich aanmelden via [email protected] of bellen naar de parkcoördinator Yannic Demeyer op 0497 480 657.

Rond de Watertoren vzw wil iets verder gaan in het bestrijden van afval.  Ook zwerfvuil in de industriezones moet aangepakt worden en daarvoor doet men beroep op de medewerkers van de bedrijven en omwonenden.

Op vrijdag 17.9.2021 wil men in industriezone 4 (Industrielaan), 5 (de Tonne) en 6 (Europalaan) groepjes van minimum 7 vrijwilligers  per zone vinden, die willen meehelpen zwerfvuil op te ruimen van 11u tot 12.30u.  Daarna wordt er door de vereniging gratis soep met brood aangeboden. Alle materiaal voor het opruimen (gele hesjes, grijpers, handschoenen, zakken) en afvalophaling wordt aangeboden door stad Deinze.

Vrijwilligers om mee te helpen met de zwerfvuilactie mogen zich aanmelden voor 6.9.2021 via [email protected] of bellen naar parkcoördinator Yannic Demeyer op 0497 480 657.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...