Vlaanderen Zingt zet het publiek centraal

Op zaterdag 28 augustus heeft Vlaanderen Zingt plaats op het evenementenplein in de Brielstraat. Kom van 19 tot 23 uur meezingen met populaire hits van nu of uit lang vervlogen tijden. Het event is gratis, reserveren is niet nodig.

Alle aanwezigen krijgen een zangkrantje met liedjesteksten, zodat men makkelijk kan meezingen met liedjes die tot het collectieve geheugen behoren. Het repertoire bestaat vooral uit Nederlandstalige liedjes, maar ook Engelse en Franse succesnummers komen aan bod. Jong en oud verzamelen op het evenementenplein om samen met Wim Leys en Les amies de Charles mee te zingen. Zingen maakt gelukkig!

Praktisch:

Datum: zaterdag 28 augustus van 19 tot 23 u.

Locatie: evenementenplein – Brielstraat – Deinze

Toegang: gratis, reserveren is niet nodig

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...