Aannemer wordt eerste nieuwkomer in nieuw lokaal bedrijventerrein te Deinze

Industriezone De Prijkels breidt uit met een nieuw lokaal bedrijventerrein. Bouwwerken Tijtgat staat al het verst met de plannen en wordt de eerste nieuwkomer.

Het lokaal bedrijventerrein is onderdeel van industriezone De Prijkels en ligt volledig op grondgebied Deinze. In dit deel van de industriezone komen de bedrijven met terreinen van maximaal 5000m². Bouwwerken Tijtgat koopt een perceel van ongeveer 3500m². De broers Davy en Jan Tijtgat waren al geruime tijd op zoek naar een nieuwe locatie. Ze zijn beiden geboren en getogen Deinzenaren en daarom ook zeer verheugd om in de eigen stad te kunnen blijven met hun bedrijf.

Er komt een loods van 1000m², gekoppeld aan 250m² kantoor- en vergaderruimtes. Eye-catcher wordt de bar op de bovenste verdieping. De rest van het terrein wordt parking en groenzone. De gebouwen worden uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor deze CO2-neutraal zullen zijn. De nieuwe loods en kantoren passen perfect in de toekomstplannen van de KMO. Het bedrijf specialiseert zich in nieuwbouw woningen en appartementen in eigen streek en kende de laatste jaren een stevige groei.

Ook voor de komende maanden is het orderboekje reeds goed gevuld.  De nieuwbouw zorgt direct ook voor extra aanwervingen. Ervaren vakmensen en voornamelijk metsers zijn van harte welkom. 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...