Open atelier weekend bij Farm fabriek

De ateliers in Farmfabriek Deinze houden opendeur.
Een gans weekend lang kun je kennis maken met de verschillende ateliers en beroepen die hun onderdak vinden in de Farmfabriek.

Ben je liefhebber van creativiteit, ambacht, kunst of design? Dan zal je in het weekend van 26, 27 en 28 november zeker aan je trekken komen als je een bezoek brengt aan de Farmfabriek. Alle atelier openen hun deuren voor het publiek. Er zullen demo-momenten zijn, er gaan workshops door en alle atelierhouders zijn er om je te woord te staan en te antwoorden op je vragen.

In de gloednieuwe Farm Expo zal er een tentoonstelling zijn met allemaal producten en items die worden gemaakt door onze verschillende ateliers.

Daarnaast hebben we ook een selectie van makers uit de regio uitgenodigd om een stand te bouwen op de Farm Makersmarkt en hun producten en creaties te tonen aan het publiek.

Er wordt ook gedacht aan de dorstigen onder ons en op 27 november gaat er op de gelijkvloers een wijnbeurs door.  deze wordt georganiseerd door Wines & Spirits Taveirne.

Ook het Farm Café zal open zijn gedurende het ganse weekend en voor wie een hongertje zou hebben zullen er ook foodtrucks aanwezig zijn.

OPEN ATELIER WEEKEND
Farmfabriek
Slachthuisstraat 20-22
9800 Deinze

vrijdag 26 nov: van 16u00 tot 22u00
zaterdag 27 nov: van 11u00 tot 22u00
zondag 28 nov: van 11u00 tot 18u00

info:
https://www.facebook.com/events/2977300412535718

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...