Verschillende zalen van de stad zijn aan een dringende make over toe. Het installeren van een beamer en wifi zou al een goede start zijn.

Er is de laatste jaren heel weinig geïnvesteerd in de gemeenschapszalen. Ze zijn de plaatsen waar onze verenigingen samen komen. Deze zijn overduidelijk de kloppende harten van onze samenleving. en ze verdienen beter. Op verschillende plaatsen is het meubilair aftands en versleten, gordijnen zijn er niet of ze hangen er totaal versleten bij. Zelfs gebroken ramen worden niet vervangen. De buurtbewoners die verantwoordelijk zijn voor de zalen doen super werk maar ze verdienen beter.

Een eerste aanzet zou het installeren van een beamer en aanbieden van wifi moeten zijn. Voor vergaderingen en allerlei activiteiten zijn deze laatste onvermijdelijk. Straf dat alle privézalen en zelfs zalen van de parochie hier al lang over beschikken en dat de stad maar blijft aarzelen.

Nu de gemeenschapszalen toch een maand gesloten zijn zou men eens alle zalen moeten grondig inspecteren en kijken wat er nodig is. Met relatief weinig moeite kan al veel gebeuren. Onze verenigingen verdienen dit.

Delen op: