Liselotte Supply start haar eigen praktijk voor kindercoaching in Deinze: Kindercoach Wondering

Een tijdje geleden startte Liselotte Supply haar praktijk Kindercoach Wondering op. Kinderen van 6 tot en met 9 jaar zijn hier, samen met hun ouders, welkom om opnieuw in verbinding te komen met hun eigen levensenergie. Emoties krijgen alle ruimte die ze nodig hebben, ervaringen worden gehoord en erkend en elk kind mag volledig zichzelf zijn. 

Liselotte Supply: “Jarenlang ben ik zelf de verbinding met mijn eigen innerlijk kind kwijt geweest door allerlei ervaringen in het verleden. Terug contact maken met mijn mezelf, mijn eigen noden en behoeften heeft ervoor gezorgd dat ik op een energieke manier in het leven kan staan. Dat is wat ik ook elk kind gun. Ik heb altijd graag gewerkt met kinderen en ik besliste dan ook om een aantal jaar geleden de opleiding tot kleuterjuf te volgen. Ik wou echter nog meer kunnen betekenen voor kinderen en daarom besliste ik eind 2020 om me in te schrijven voor een opleiding tot kindercoach bij De Kunst van Kindercoaching.”

“Mijn aanbod bestaat in eerste instantie uit individuele wondercoaching. Na een  gratis kennismakingsgesprek en een daarop volgend oriëntatiegesprek met de ouders, wordt er een trajectvoorstel uitgewerkt op maat. Helemaal uniek en passend bij het kind en zijn gezin,” gaat Eva verder. “Coachsessies kunnen bij mij thuis plaats vinden in de praktijk, maar het is ook mogelijk om de natuur in te trekken, naar de speeltuin te gaan,… Het is vooral belangrijk dat het kind zich volledig veilig voelt. Op een ervaringsgerichte manier kijken we met een positieve blik naar wat het kind nodig heeft en wat goed loopt.”

Magische Kerstvertelling ten voordele van De Warmste Week in Deinze 

Naast individuele coachtrajecten biedt Liselotte ook Wonderdagen aan. Dit zijn workshops die telkens een halve dag duren. Telkens staat een bepaald thema dat aanleunt bij de leefwereld van de kinderen centraal. Dit alles met een creatieve en speelse insteek. Ze omschrijft zichzelf als een ideeënfontein en werkt dan ook tal van andere initiatieven uit, al dan niet in samenwerking met collega’s. 

Zo organiseert Liselotte op vrijdag 17 december, samen met collega Eva van Kindercoachpraktijk Bloesem uit Lotenhulle, een Magische Kerstvertelling ten voordele van De Warmste Week. Gezien de huidige coronamaatregelen werd het concept onlangs helemaal aangepast om het evenement op een veilige manier te kunnen laten doorgaan. 

Een kwaliteitsvolle video-opname brengt het verhaal tot in jouw huiskamer. Geniet ondertussen van een pakket met lekkers en een verrassing. Meer informatie vind je op de website van Liselotte: www.kindercoachwondering.be/aanbod.

“Er is niets mooier dan kinderen die vol verwondering in het leven staan en dicht bij zichzelf kunnen blijven. De levensenergie die zij uitstralen is ontwapenend. Ik word er dan ook echt gelukkig van als ik kinderen kan inspireren om dicht bij zichzelf te blijven en te vertrouwen op hun eigen buikgevoel,” sluit Liselotte Supply nog af. Meer informatie op www.kindercoachwondering.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...