Nieuwe uitbater voor Het Groot Verzet gezocht

Het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) van de stad Deinze lanceert een oproep voor een nieuwe uitbater voor ‘Het Groot Verzet’, de horecazaak gelegen op het gelijkvloers van het dienstencentrum Leiespiegel. De nieuwe uitbater krijgt een contract van vijftien jaar. Wie interesse heeft, kan uiterlijk op vrijdag 25 februari een afspraak maken voor een plaatsbezoek en uiterlijk op woensdag 9 maart een offerte indienen. 

Dienstencentrum Leiespiegel bevat naast stadskantoren ook een horecazaak, centraal en gelegen aan de oevers van de Leie. Het AGB stad Deinze is op zoek naar een nieuwe uitbater voor ‘Het Groot Verzet’.

“Het dienstencentrum is het kloppend hart van onze stad en een ontmoetingsplek voor onze inwoners. Een goed draaiende horecazaak moet de gastvrijheid van onze diensten nog extra in de verf zetten”, zegt burgemeester Jan Vermeulen, voorzitter van het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) stad Deinze. “Zowel toeristen en fietsers als gezinnen en mensen die in de stad werken, moeten er hun gading vinden. Met het evenementenplein en tal van stedelijke instellingen in de onmiddellijke omgeving moet de uitbater ook maximaal inspelen op sfeer en beleving in Deinze. De huidige naam van de horecazaak is een knipoog naar de fietsvriendelijke Leiestad en haar rijke wielergeschiedenis. Voor ons is deze naam symbolisch. Wie het pand betrekt, zal de naam moeten behouden”, klinkt het verder bij de burgemeester.

De nieuwe uitbater krijgt een contract van vijftien jaar. Wie interesse heeft, kan uiterlijk op vrijdag 25 februari een afspraak maken voor een plaatsbezoek. Uiterlijk op woensdag 9 maart om 11 uur moeten de kandidaten hun offertes indienen. 

Info

Dienst Omgeving

Brielstraat 2, 9800 Deinze 

09 381 07 33 

[email protected]

www.deinze.be/hetgrootverzet

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...