Stadsreceptie op zondag 1 mei

Het stadsbestuur nodigt alle inwoners uit om samen te klinken. De receptie vindt plaats op zondag 1 mei tussen 11 en 13 uur op de Markt van Deinze die voor de gelegenheid in een zomerse sfeer zal worden ondergedompeld.

“De geplande nieuwjaarsreceptie op zondag 9 januari 2022 werd afgelast wegens de toenmalige slechte coronacijfers” vertelt Bruno Dhaenens, schepen bevoegd voor feestelijkheden. “Het stadsbestuur werkte een mooi alternatief uit om met alle stadsgenoten toch het glas te heffen. Op zondag 1 mei organiseren wij een stadsreceptie tussen 11 en 13 uur op de Markt van Deinze die voor de gelegenheid in een zomerse sfeer zal worden ondergedompeld.”

Aan diverse kraampjes kan je drankjes en streekgebonden lekkers krijgen zoals koele ijsjes, lekkere aardbeien, fruitige mocktails en sapjes, een frisse pint, rosé, cava of gin cocktail, … Kyoko Baertsoen, de Deinse zangeres die zong bij Hooverphonic, zorgt voor jazzy muziek en gezelligheid. Voor de jonge Deinzenaartjes voorzien we een springkasteel.

Bij aankomst ontvangt elke inwoner twee consumptiejetons. Elke jeton is goed voor een drankje of hapje naar keuze 

Een pendelbus zal tussen 10.30 en 14 uur doorlopend het traject Nevele (Vaart Links 23 aan de gemeenteschool De Vaart) – Deinze (Markt, ter hoogte van de Brielstraat) afleggen. Zo krijgt iedereen de kans om op de receptie aanwezig te zijn. 

Kom je ook meeklinken? Tot dan!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...