LDC Zeventiendorpen organiseert opnieuw een fietszoektocht

Lokaal Dienstencentrum Zeventiendorpen organiseert van 1 juli tot 30 september opnieuw een fietszoektocht (45 km) langs enkele mooie Deinse dorpen. Dit initiatief kende in de zomers van 2020 en 2021 een groot succes en wordt daarom in 2022 herhaald. Naast de bestaande recreatieve fietstochten van Zeventiendorpen is dit een mooie aanvulling op het huidige aanbod van activiteiten en dienstverlening.

Vrijwilligers Luc Claus, Rik Verfaillie en Patrick Decoster stelden een fietszoektocht samen van ca. 45 km die start aan Sporthal Oostbroek, Zeistraat 41 in Nevele. Het parcours leidt de deelnemers langs de Deinse dorpen Poesele, Hansbeke, Merendree, Landegem, Sint-Martens-Leerne, Bachte-Maria-Leerne en Vosselare. Deelnemen is gratis en kan tussen 1 juli en 30 september. 

De deelnameformulieren zijn af te halen aan het onthaal in Zeventiendorpen op weekdagen tussen 8.30 en 12 uur en tussen 13 en 16.30 uur. Op elk formulier staan een aantal foto’s van items en plaatsen die te zien zijn langs het parcours. De bedoeling is om de foto’s in de juiste volgorde te plaatsen zoals men ze tegenkomt. Als extraatje is er een schiftingsvraag. Er zijn vijftien Deinse cadeaubonnen ter waarde van tien euro te winnen. 

Waag je kans en geniet alleen, met je familie of met je vrienden van een ontspannend fietsritje, geschikt voor jong en oud. 

“De voorbije zomers kende onze fietszoektocht een groot succes” vertelt Conny De Spiegelaere, schepen bevoegd voor senioren. “Steeds meer mensen ontdekken het plezier van fietsen. En wat is er leuker om hieraan een extra activiteit te koppelen? Dankzij onze geëngageerde vrijwilligers Rik, Luc en Patrick kunnen we de fietszoektocht terug aanbieden. Deze is geschikt voor elke fietsliefhebber, ongeacht de leeftijd.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...