Opbrengst Warmste maand in KADE

De Warmste maand in KADE was een heus succes. Een maand lang werd bij alle voorstellingen in Kunstacademie Deinze geld opgehaald voor het goede doel, maar de apotheose de voorbije week was hartverwarmend. Vier dagen lang werd er opgetreden, geschetst, gegeten en gedronken. Er werden postkaartjes en tombolatickets met mooie prijzen verkocht. Alle acties brachten maar liefst 8.451,47 euro op!

“Het is al de derde keer dat KADE uitpakt met acties ten voordele van de Warmste week”, zegt directeur Geert Dhondt. “We vinden het belangrijk om ook ons steentje bij te dragen en het zorgt steeds voor een gezellig drukke periode in KADE.” Tussen de vele performances, schetsmomenten, danspop-ups en spreekkoren door konden de bezoekers terecht in de winterbar voor een hapje en drankje. Ook de postkaartjes, een samenwerking tussen de richtingen schrijven en beeld, bleken een succes. Voor de warmste tombola werden mooie prijzen van Letters & Co, Stad Deinze en Plopsaland verloot.

De actie werd op vrijdag 23 december afgesloten met een concert van AcOrDe samen met enkele klassen muziekatelier. De laatste bijdrages werden geteld en KADE kon afkloppen op 8.451,47 euro voor het goede doel.

“KADE werd voor even de warmste plek in onze stad”, zegt schepen Trees Van Hove. “We willen uiteraard graag alle vrijwilligers, deelnemers, sponsors en het publiek bedanken voor hun warme inzet en mooie bijdragen.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...