Woonzorg@Deinze bedankt medewerkers en vrijwilligers voor hun inzet

De zes woonzorgcentra in Deinze organiseren op donderdag 6 april om 19 uur in Leietheater het event Woonzorg@Deinze. Hiermee willen ze hun medewerkers en vrijwilligers extra bedanken en hun waardering uiten voor hun dagdagelijkse inzet.

Op de foto van links naar rechts: Kenny De Bosschere van Residentie Balade, Ludo Timmermans van WZC Sint-Vincentius, Yves Neirynck van WZC Sint-Jozef, Stijn Van Quickelberghe van WZC Sint-Franciscus en schepen Conny De Spiegelaere in Leietheater

“Mensen in de zorg zijn hardwerkende mensen. Ze staan altijd klaar en zorgen voor ons en voor de mensen die wij liefhebben. Vaak in moeilijke tijden. Daarom vinden we het bijzonder waardevol om de zorgverstrekkers en de vrijwilligers in de zorg te bedanken”, vertelt Conny De Spiegelaere, schepen bevoegd voor woonzorg en senioren.

Op initiatief van de zes Deinse woonzorgcentra (WZC Karel Picqué, WZC Sint-Vincentius, WZC Sint-Jozef, WZC Sint-Franciscus, WZC Ter Leenen en WZC Balade) wordt op donderdag 6 april om 19 uur in Leietheater het event Woonzorg@Deinze georganiseerd. Hiermee willen de WZC’s hun medewerkers en vrijwilligers extra bedanken en hun waardering uiten voor hun dagelijkse inzet. Na een welkomstdrankje worden de 350 genodigden getrakteerd op een stand-up comedy: Zwaar Leven van Amelie Aelbrecht, winnaar van de Humo’s Comedy Cup in 2018. 

Na de voorstelling is er tijd voor een gezellige babbel met een hapje en een drankje. 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...