Deinzenaars: deel de beste plantlocaties

Om de beste plekken te vinden om meer openbaar groen te voorzien, bestaat er sinds kort een meldingsformulier op de website van Stad Deinze waarmee iedereen mogelijke locaties (‘plantpunten’) kan doorgeven om nieuwe bomen, struiken of bloemen aan te planten: www.deinze.be/plantpunt-openbaar-groen.

“We willen graag groener en natuurlijker worden” klinkt het bij schepen van milieu Filip Vervaeke. “Om de beste aanplantlocaties te vinden, doen we graag beroep op de expertise van onze inwoners. Zij weten immers vaak zelf het beste waar de ideale plekken zijn om extra bomen, struiken, bloemen, … aan te planten.” Suggesties kan je doorgeven via het plantpunt op www.deinze.be/plantpunt-openbaar-groen. De stadsdiensten evalueren de aanvraag en houden je op de hoogte of (en wanneer) jouw voorstel kan worden uitgevoerd.

“Voor andere meldingen rond groen op het openbaar domein zoals onderhoud, zieke bomen, afgebroken takken, … kan men beroep doen op het algemene meldingsformulier van de stad via www.deinze.be/melding” besluit schepen Vervaeke.

Info

Dienst Omgeving
Brielstraat 2, 9800 Deinze

[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...