Plantenbeurs in Deinze blijft het goed doen!

Plantenbeurs, zondag 30 april

Ook na corona blijft onze tuin ons troetelkindje. Dat merken ze bij Tuinhier maar al te goed. En we hebben al eens graag een andere struik, een mooie plant of gevulde bloembak. En ook de moestuin is weer helemaal in.

Wel, voor al die tuinliefhebbers organiseren we jaarlijks onze plantenbeurs. Het zijn standhouders die zelf als hobby allerlei planten kweken en ter plaatse verkopen. Elk heeft zijn specialiteit en kan je dus met goeie raad en advies bijstaan. “En dat is wel belangrijk”, zegt voorzitster Ethel Van hoe. “Als je dan centen uitgeeft aan planten, wil je ook wel dat ze het goed doen.” Bovendien vind je hier soms zaken die in de handel niet te krijgen zijn. Maar ook moestuinplanten aan heel democratische prijzen. “Vorig jaar kwam hier een tienjarige jongen plantjes kopen voor zijn moestuinbak bij opa. Schitterend om te zien!”

Iedereen welkom dus op zondag 30 april vanaf 9u30 tot 17 uur in basisschool Sint-Hendrik in de Oostkouterlaan 7 in Petegem. Organisatie: Tuinhier Deinze, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...