Summer Bloom Fest 2.0 de ultieme zomerbeleving voor body, mind & soul 

Op 5 en 6 augustus 2023 strijkt het Summer Bloom Fest 2.0 neer, hét festival van Bloom dat  mindfulness en spiritualiteit voor iedereen toegankelijk maakt. Na het overweldigende succes van  vorig jaar neemt Summer Bloom Fest deze keer een nog grotere locatie in: het adembenemende  recreatiedomein ‘De Brielmeersen’ in het hartje van Deinze. Het belooft een onvergetelijk en  betoverend weekend te worden, met bekende en inspirerende sprekers zoals spirituele gids Swami  Purnachaitanya en professor en psycholoog Mattias Desmet.  

Dit buitengewone festival biedt de bezoeker de gelegenheid om zichzelf onder te dompelen in een  ultieme ervaring voor body, mind & soul. Twee dagen lang verbinden en groeien te midden van de  natuur. Het uitgestrekte terrein van maar liefst 5000 m², vlakbij de bruisende stad Gent, wordt  omgetoverd in een magische wereld vol verrassingen. 

Zomerse magie en verbinding 

Het Summer Bloom Fest 2.0 is een festival waarbij de aanwezigen in zachtheid kunnen thuiskomen:  het hart, de ziel en het ganse lichaam krijgen de volle aandacht. De bezoeker wacht een spirituele  tweedaagse waarbij hij kan leren, dansen, zingen, loslaten en ontspannen. Dat allemaal op één  bijzondere locatie. Bovendien wordt de bezoeker getrakteerd op inspirerende gastsprekers en  workshops, energieke live optredens en een overvloed aan activiteiten die de zintuigen prikkelen en  de geest verruimen.  

Laat je inspireren: de headliners 

Er staan heel wat mooie namen op de line-up van het Summer Bloom Fest 2.0. De headliners zijn  ongetwijfeld spirituele meester Swami Purnachaitanya en professor klinische psychologie Mattias  Desmet.  

Op 5 augustus 2023 geeft Mattias Desmet de lezing: ‘De crisis van de waarheid in tijden van  propaganda’. Mattias schreef verschillende boeken, waaronder de internationale bestseller ‘De  psychologie van het totalitarisme’ en werd in 2020 bekend bij het grote publiek met zijn theorie over  massavorming die vooral tijdens de coronacrisis veel aandacht kreeg.  

Op zondag 6 augustus 2023 brengt spirituele gids Swami Purnachaitanya een workshop over  meditaties en mantra’s en licht deze bijzondere spreker en auteur toe hoe deze voor meer evenwicht 

en innerlijke rust kunnen zorgen. De in Nederland geboren Swami Purnachaitanya werd in India  opgeleid tot meditatie-, yoga- en mantradocent en reist de wereld rond om eeuwenoude inzichten  over zelfontwikkeling te delen.  

Viering van spiritualiteit 

‘We zijn enorm verheugd om de tweede editie van Summer Bloom Fest aan te kondigen’, zegt  organisatrice Eva Vanooteghem. ‘Dit festival is een viering van spiritualiteit en welzijn. We kunnen  niet wachten om onze bezoekers te verwelkomen en hen te laten stralen in de betoverende omgeving die we gaan creëren.’  

Summer Bloom Fest bestaat uit verschillende zones om te verkennen. In de Holistic Zone neem je  deel aan yogalessen, groepsmeditaties, sjamanistische reizen en ecstatic dance. In de Jupiter Zone woon je boeiende lezingen bij over diverse onderwerpen. De Fusion Zone biedt workshops over  onder andere kruiden, voeding en lachyoga. In de Plaza vind je ervaren astrologen, mediums en  kaartleggers voor persoonlijke consultaties. De – niet onbelangrijke – food zone voorziet in heerlijke  drankjes en gezonde hongerstillers. Tot slot beleef je heel wat shopplezier bij de leuke bazaars met  de mooiste spirituele en new age snuisterijen. 

Natuurlijk heeft Bloom ook aan de kids gedacht. Die kunnen zich volledig uitleven in de nabijgelegen  speeltuin en zullen dus niets te kort komen. 

Het Summer Bloom Fest 2.0 belooft een betoverende ervaring te worden waar  dromen werkelijkheid worden en de magie van de zomer tot leven komt. 

Tickets voor Summer Bloom Fest zijn nu verkrijgbaar in voorverkoop.  

Dagtickets zijn beschikbaar aan €24 per persoon.  

Coombiticket voor zaterdag én zondag aan €34/persoon. 

Kids > 14 jaar: gratis  

Ticketing link & line-up: https://www.bloom.be/summerbloomfest2023

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...