Start met pingpongen vanaf 6 jaar: TTC Deinze lanceert nieuwe initiatieven.

Tafeltennisclub TTC Deinze verwelkomt het nieuwe jaar met een boeiende uitbreiding van haar programma. Het hoofddoel is om jonge kinderen van 6 tot 9 jaar op een speelse manier kennis te laten maken met de snelste balsport ter wereld. Dit avontuur vindt elke donderdag plaats van 17u30 tot 19u in de Palaestra.

Daarnaast introduceert de club voor het eerst een exclusief “girls/ladies only” trainingsmoment op zaterdagnamiddag. Voorzitter Mario Boone benadrukt dat ook volwassenen met beperkte of zelfs geen ervaring in tafeltennis van harte welkom zijn in onze club. Specifieke initiatietrainingen voor deze doelgroep worden aangeboden op donderdagavonden van 20u tot 22u, eveneens in de Palaestra.

Op vrijdagavonden vanaf 20u kan iedereen die van competitief tafeltennis houdt, genieten van spannende wedstrijden in zaal Ten Hove, Astene. Toegang is gratis voor alle geïnteresseerden.

Voor meer informatie en aanmeldingen, kunt u terecht op www.ttcdeinze.be, via e-mail op [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...