Jonge Belgische Harpist Stef Van Vynckt uit Deinze schittert in wereldpremière van “This Ain’t Fake” in HA Concerts

Stef Van Vynckt, een jonge en getalenteerde harpist uit Deinze, België, staat op het punt een onvergetelijke avond te bezorgen voor muziekliefhebbers wereldwijd. Op 8 maart 2024 zal hij het podium betreden van HA Concerts voor de première van “This Ain’t Fake”, een mooi programma met gloednieuwe composities van enkele van ’s werelds meest gerenommeerde hedendaagse componisten.

photo by Paulius Sliaupa
Foto via https://www.stefvanvynckt.be/media.html – photo by Paulius Sliaupa

Vanuit het pittoreske Banff, Canada, waar hij momenteel resideert als artist-in-residence, werkt Van Vynckt met passie aan het finetunen van dit bijzondere project. Samen met internationaal bekende componisten zoals Frank Nuyts, Mirek Coutigny en Kalaisan Kalaichelvan, brengt hij een unieke verzameling van wereldpremières tot leven, die het publiek zeker zullen betoveren.

Een hoogtepunt van de avond zal “Floating Fireflies” zijn, een meeslepend stuk gecomponeerd door de vermaarde Japanse componist Dai Fujikura. Dit werk, speciaal voor Van Vynckt gecreëerd tijdens de uitdagende periode van de eerste lockdown, belichaamt een diepe artistieke verbinding die zelfs de fysieke afstand tussen de twee kunstenaars overbrugde – Dai in Londen en Van Vynckt in België.

De première van “This Ain’t Fake” belooft een buitengewone ervaring te worden. Het is een uitnodiging aan alle muziekliefhebbers om deel uit te maken van deze betoverende avond en samen met Van Vynckt de grenzen van de hedendaagse muziek te verkennen.

Meer info op zijn website: https://www.stefvanvynckt.be/this-aint-fake.html

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...