De chef van restaurant de Groene Waaier uit Gent: Karin Heirbaut komtin Machelen aan de Leie een kookles begeleiden en uitleg geven. In deze kookles bereiden we een volwaardige maaltijd met seizoensgroenten. We gebruiken daarbij heerlijk veel groenten, kruiden en maken er een kleurig, smaakvol geheel van. Er wordt een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht aangeboden. We koken; eten samen en ruimen samen op.
Wanneer: Zondagvoormiddag 4 december van 10u tot 12u30.
Inschrijven bij mieke.roelens@telenet.be of 09/ 380 48 10 tot dinsdag 29 november 2011. Max.12 deelnemers. Prijs: 20 euro, te storten op rekeningnr van VELT-leieland: 469-4159941-44
Plaats: Keuken van zaal Guldepoort, Imschootplein 1, 9870 Machelen-Zulte. De Goudsbloem.
De Sint-Amanduskerk in Zeveren ondergaat een metamorfose en wordt de nieuwe ontmoetingsplek voor de Deinse…
Gratis inkom – 27 t.e.m. 29 juni 2025 – Kastanjelaan 29, Deinze De Zomerbar van…
Deinze maakt zich op voor de tweede editie van Benihana, een dynamisch eendaags festival dat…
Grootschalige Tweedehands Boekenmarkt in Poeselekerk op 14 Juni De charmante Poeselekerk transformeert op zaterdag 14…
Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 juni transformeert het centrum van Deinze in…
Kunstacademie Deinze opent de deuren voor jong en oud talent DEINZE – Vanaf zaterdag 7…