Verkeersonveiligheid in de Krekelstraat

Omdat de verkeersonveiligheid in de Krekelstraat nog steeds zeer groot is, voerde GroenRood gisteren actie. Als straatbewoner getuigt Christine Stroobandt over de levensgevaarlijke snelheden waarmee auto’s door de straat vlammen. Velen gebruiken de Krekelstraat als sluipweg en overtreden de maximum snelheid. De staat van de weg is ook zeer slecht voor fietsers.

Eddy Donné: Ondanks verschillende voorstellen in de verkeerscommissie verandert er niets op het terrein. Snelheidsremmende middelen zijn een minimum om deze straat leefbaar te houden. Als het stadsbestuur niet vlug maatregelen neemt is het straks mogelijks te laat. We hopen dat er niet eerst slachtoffers moeten vallen vooraleer men in actie schiet.
krekelstraat
Als statement brachten de leden van GroenRood met krijt zelf verkeersremmers aan. Als de stad de Krekelstraat niet belangrijk vindt staat de verf klaar, voegen ze er aan toe. Het jeukt duidelijk bij de GroenRoden om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...