Eerste winkels Driespoort Deinze gekend #albertheijn #schoenentorfs #modemakers

Schoenen Torfs, Albert Heijn en Modemakers zijn blijkbaar de eerste winkels die zich in de nieuwe site Driespoort te Deinze zullen vestigen.

Albert Heijn - Torfs - Modemakers

Zonet werden er affiches omhoog gehangen aan de huidige vestiging van schoenen Torfs welk deze verhuis aankondigen. Schoen Torfs nu met een winkel langs de Dorpsstraat (baan Deinze-Gent) in Astene. Rond Albert Heijn waren al heel lang geruchten, en komt zich nu blijkbaar ook in Deinze vestigen, alle supermarkten zijn bijna in Deinze gevestigd. Duidelijk dat er nog altijd genoeg potentieel is om nog een supermarkt bij te hebben in Deinze.

De uitverkoop wegens de komende verhuis van Torfs start alvast op vrijdag 28 november.

Naast deze 2 zaken komt er ook een kledingwinkel bij, namelijk Modemakers, met al reeds 8 zaken in België komt er nu ook een vervolg verhaal in Deinze.

Net voor het station van Deinze wordt het nieuwe Winkelcomplex Driespoort gebouwd langs de Gaversesteenweg.  Het woon- en winkelcomplex wordt gebouwd door projectontwikkelaar De Kortrijkse Toren nv, en voorziet in 9000 m² winkelruimte, 300 parkeerplaatsen en een 20-tal appartementen. Het project wordt opgetrokken langs beide zijden van de Gaversesteenweg, en zal als het ware fungeren als een echte “poort” naar de binnenstad van Deinze. De opening is gepland in het voorjaar van 2015.

Meer info over Driespoort kan je hier terugvinden – www.driespoort.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...