Op donderdag 22 januari 2015 is het zover. In zaal Souplex gaat dan het eerste “Afterwork Party Concept” door. Wil je met collega’s, klanten of leveranciers te Deinze even stoom afblazen na de eerste werkweken van het jaar? En toch fris en monter op post zijn op vrijdag? Of gewoon onder vrienden even de beentjes losgooien?
Om 18u00 openen ze daar de deuren.
Reserveren is aan te raden, want de plaatsen zijn beperkt. Tussen 18u30 en 20u30 zorgt Very Food voor tapas en een lekker pastabuffet. DJ’s Vince & Chris gaan de uitdaging aan om de zaal stevig uit zijn dak te laten gaan. Om 01u worden de deuren gesloten, zodat iedereen naar huis kan zodat er vrijdag opnieuw gewerkt kan worden.
Een sta-tafel kan reeds voor €80 (incl. btw) gereserveerd worden. Daarvoor krijg je een tapasbord, het pastabuffet voor vier personen en een fles Prosecco “Progettidivini” of 3 flessen Omer (75 cl/fles).
Bijbestellen (op voorhand of ter plaatse) kan aan de volgende tarieven: Tapasbord:€15 – Pastabuffet (pp): €10 – Fles Prosecco: €25 – Fles Omer (75cl): €8
De Sint-Amanduskerk in Zeveren ondergaat een metamorfose en wordt de nieuwe ontmoetingsplek voor de Deinse…
Gratis inkom – 27 t.e.m. 29 juni 2025 – Kastanjelaan 29, Deinze De Zomerbar van…
Deinze maakt zich op voor de tweede editie van Benihana, een dynamisch eendaags festival dat…
Grootschalige Tweedehands Boekenmarkt in Poeselekerk op 14 Juni De charmante Poeselekerk transformeert op zaterdag 14…
Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 juni transformeert het centrum van Deinze in…
Kunstacademie Deinze opent de deuren voor jong en oud talent DEINZE – Vanaf zaterdag 7…