Deze kookworkshop gaat net iets verder dan de ‘gewone’ kookworkshops. Ze willen tijdens deze workshop de aandacht vestigen op enkele belangrijke aspecten:
– De ecologische voetafdruk
– Het belang van het gebruik van lokale duurzame producten
– Het belang van het gebruik van biologische producten
– Het belang van het gebruik van fairtradeproducten
Menu 16 oktober 2015
Buffet van: Zomerse salades, zoals Aspergepasta met Herfstschotel met: 5-granen burger, courgettedip met nootjes, gevulde paprika’s met groente en geitenkaas, rodebietenhumus, fijne bonensalade met sesam.
Sportieve granola repen
Deze workshop gaat door in het kooklokaal van de afdeling Neerleie (ingang via de parking naast het kerkhof) van Leiepoort Campus Sint Vincentius, Peter Benoitlaan 40 en vangt aan om 19u00. De deelnameprijs bedraagt dankzij de tussenkomst van het stadsbestuur 12,50 euro per persoon, drank inbegrepen.
Info en inschrijvingen (max. 20 deelnemers): dienst Sociale Zaken van de stad Deinze, telefonisch: 09 381 68 74 of via e-mail: sociale.zaken@deinze.be
De Sint-Amanduskerk in Zeveren ondergaat een metamorfose en wordt de nieuwe ontmoetingsplek voor de Deinse…
Gratis inkom – 27 t.e.m. 29 juni 2025 – Kastanjelaan 29, Deinze De Zomerbar van…
Deinze maakt zich op voor de tweede editie van Benihana, een dynamisch eendaags festival dat…
Grootschalige Tweedehands Boekenmarkt in Poeselekerk op 14 Juni De charmante Poeselekerk transformeert op zaterdag 14…
Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 juni transformeert het centrum van Deinze in…
Kunstacademie Deinze opent de deuren voor jong en oud talent DEINZE – Vanaf zaterdag 7…