Deze kookworkshop gaat net iets verder dan de ‘gewone’ kookworkshops. Ze willen tijdens deze workshop de aandacht vestigen op enkele belangrijke aspecten:
– De ecologische voetafdruk
– Het belang van het gebruik van lokale duurzame producten
– Het belang van het gebruik van biologische producten
– Het belang van het gebruik van fairtradeproducten
Menu 16 oktober 2015
Buffet van: Zomerse salades, zoals Aspergepasta met Herfstschotel met: 5-granen burger, courgettedip met nootjes, gevulde paprika’s met groente en geitenkaas, rodebietenhumus, fijne bonensalade met sesam.
Sportieve granola repen
Deze workshop gaat door in het kooklokaal van de afdeling Neerleie (ingang via de parking naast het kerkhof) van Leiepoort Campus Sint Vincentius, Peter Benoitlaan 40 en vangt aan om 19u00. De deelnameprijs bedraagt dankzij de tussenkomst van het stadsbestuur 12,50 euro per persoon, drank inbegrepen.
Info en inschrijvingen (max. 20 deelnemers): dienst Sociale Zaken van de stad Deinze, telefonisch: 09 381 68 74 of via e-mail: sociale.zaken@deinze.be
Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 mei staat Wontergem opnieuw helemaal op z’n…
Op woensdag 23 april ontving de Katrol Deinze na een positieve evaluatie het kwaliteitslabel van…
Op donderdag 22 mei 2025 vindt de achtste editie van Straatvinken plaats. Tussen 17 en…
Samen met jou wil Stad Deinze van jouw buurt een fijnere plek maken. Na goedkeuring…
Een schitterende prestatie voor SPORTAC86 op het Europees kampioenschap Acrobatische Gymnastiek (European Age Group Competitions)…
Sinds vrijdag 25 april werd aan de achterzijde van sporthal Palaestra een gloednieuwe skillstrack voor…