Zondagmiddag vond Sofie De Roose uit de Lotenhullestraat in Vinkt een zwaargewonde kat in haar kippenhok. Sofie kende de eigenaar van het dier niet, en is daarom zelf naar een dierenarts gereden. Daar kwam de diagnose van een “schotwonde” aan het licht. Blijkbaar heeft iemand uit de Lotenhullestraat het op katten gemunt.

Vinkt _ Kat met schotwonde

Was dit een gerichte kogel of was dit een verdwaalde kogel… In ieder geval moet de buurt op de hoogte gebracht worden van dit voorval.  Als het over verdwaalde kogels gaat, dan kan het volgende slachtoffer misschien wel een buurtbewoner zijn.  Iemand die in het bezit is van een vuurwapen moet echt wel beseffen wat voor een gevaar dit is.

Wij kennen tot op vandaag ook de eigenaar van deze witte kat nog niet. Intussen werd de wijkagent en de politie op de hoogte gebracht.

Delen op: