Villa Neerleie vervoegt project Caendel op het Kongoplein.

” ’t end de markt ” wordt de parel van de markt in Deinze, zeker bij het zien van deze stijlvolle appartementen. Na de renovatie van de markt en de grondige schuim reiniging van de fontein op het Kongoplein door 2 goeie vrienden een tijdje geleden, is een volgende fase aangebroken om van het einde van de markt een prachtige plek om te wonen te maken zoals we steeds meer zien in steden zoals Oostende en Gent.

LANDBERGH_Neerleie_DEINZE_CGI03_Night

Binnenkort zullen er dus 2 nieuwe appartementsblokken rijzen op het einde van de markt:

Villa Neerleie” zal schitteren aan het Kongoplein. 27 nieuwbouwappartementen en twee kantoorruimtenworden opgebouwd in een tijdloze architectuur (Abscis Architecten). Met een gevelafwerking in een bleke natuursteen en een interieurafwerking op maat, en dit alles met het oog op lange termijn. Van bij de start van de architectuuropdracht werd het idee uitgewerkt om een gebouw te ontwerpen vrij van fossiele brandstoffen. Zelfs het elektriciteitshuisje werd geïntegreerd in het gebouw 😉

Wij zijn zeer benieuwd naar het prachtige zicht vanop de bovenste verdiepingen. Volgens ons zullen hier de mooiste zonsondergangen van Deinze te zien zijn en zit je ook op de eretribune voor het vuurwerk. #nodigonszekereensuit

Interesse?
Voor bijkomende inlichtingen bent u van harte welkom tijdens het eerste infomoment op zondag 20 augustus tussen 13u en 16u boven het voormalige notariaat. Meer info ook op www.villaneerleie.be of of bij de vastgoedmakelaar: www.landbergh.be

 

Aan de overkant van het rondpunt komt het project Caendel dit is een nieuwe appartementsblok van 48 appartementen die reeds voor 52% verkocht zijn.

 

Geïnteresseerden kunnen langsgaan tijdens het opendeurweekend op zaterdag 2 en zondag 3 september. Meer info op www.vastgoedmartens.be en www.caendel.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...