Verbeke uit Grammene zet trouwe/charmante werknemer Aurel in de kijker

Aurel Tytgat, deze trouwe, charmante ouderdomsdeken van 65 jaar tekende dit jaar voor 50 jaar dienst bij Verbeke. Voor dit jubileum wou zaakvoerder Bart Van Thuyne, Aurel blijvend eren met foto’s van Aurel op werfdoeken te plaatsen. Met deze actie etaleert Verbeke de knowhow dat de firma heeft inzake installatie van sanitair, plaatsing van verwarming en elektriciteit  maar ook dat er een goede familiale sfeer is bij dit installatiebedrijf.

https://i2.wp.com/www.deinzeonline.be/wp-content/uploads/2018/02/aurel_Verbeke-Co_Grammene.jpg?resize=1200%2C633&ssl=1

Er werden voorlopig 4 doeken gemaakt. Aurel die een WC pot vasthoudt, Aurel die sanitair buizen draait, Aurel met een douche en Aurel met een plonkast. De doeken werden aan Aurel getoond tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Verbeke en Doeself uit Grammene. De trouwe werknemer, Aurel, wil zijn kamer nu al volhangen met de spandoeken 😉

https://i1.wp.com/www.deinzeonline.be/wp-content/uploads/2018/02/aurel_Verbeke-Co_Grammene_2.jpg?resize=1200%2C653&ssl=1

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd ook zaakvoerder Bart Van Thuyne gelauwerd want hij heeft 5 jaar geleden de zaak overgenomen. In de ruime toonzaal in Grammene wordt duidelijk dat de BVBA Verbeke een speciaalzaak is inzake badkamers en verwarming.

Mocht je Aurel en zijn team willen inschakelen voor al uw installaties inzake centrale verwarming, sanitair of elektriciteit ga dan naar www.verbeke-daniel.be

Of ga eens langs naar de ruime winkel op de Oude Heirbaan 79 – 9800 Grammene

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...