VTI Deinze Batwing op #Facts, 7-8 april, Expo Gent

VTI DEINZE, school voor wetenschap en techniek, pakt dit weekend uit met de BATWING op Facts (Fantasy, Animation, Comics, Toys & Sciencefiction). Facts is een jaarlijkse expo voor fijnproevers van sci-fi- en fantasywerelden en gaat door in de Expo van Gent op 7 en 8 april. Hoe cool moet dit zijn om uw eigen Batwing te maken met uw leerkracht en op zo een evenement uw school vertegenwoordigen.

VTI Deinze heeft terug een uniek project verwezenlijkt met de leerlingen en is in première te zien op FACTS dit weekend bij de afdeling movies. Het thema op hun OPENDAG is “HEROES” en is een aanloop om Technisch Onderwijs blijvend in the picture te zetten. Grote projecten die tot de verbeelding spreken en waar toch alle vaardigheden in zitten die de leerlingen moeten kennen. Dit project kwam tot stand door ontwerper/leerkracht Koen Verbrugghe.

Gisteren vervoerden de leerlingen en Koen hun pronkstuk met de grootste zorg van het VTI naar Expo Gent.

https://www.deinzeonline.be/wp-content/uploads/2018/04/FACTS_VTIDeinze-Batwing_6

Deinzenaren zijn altijd welkom op de expo. Voor meer info kan je terecht bij leerkracht Koen Verbrugghe (ontwerper van de VTI X-WING 2017). Koen is een gans weekend aanwezig samen met zijn leerlingen op de stand bij de movies. Benieuwd naar jullie foto’s en selfies bij het bewonderen van dit pronkstuk gebruik #DEINZE en tag @vtideinze en @deinzeonline op instagram.

Wie zelf gebeten is door techniek en naar het VTI zou willen gaan is er een vrijblijvende “Open dag” op zondag 6 mei 2018 van 09.30 uur tot 12.30 uur en van 14 uur tot 17 uur. Er kunnen ook speciale rondleiding kandidaat-leerlingen gegeven worden op zaterdagvoormiddag 5 mei 2018 vanaf 09.30 uur

Meer info op de site van het VTI Deinze

In een FACTS-weekend krijgen fijnproevers van de betere sci-fi- en fantasywerelden de ervaring van hun leven. Als je van comics, anime, cosplay, sciencefiction, videogames, bordspellen, fantasierijke films en tv-series of andere alternatieve bezigheden houdt, dan is dit voor jou een niet te missen evenement. Al je favoriete franchises onder één dak. FACTS is dan ook een acroniem van Fantasy, Animation, Comics, Toys & Sciencefiction. Bekijk de site van Facts

Openingsuren:
Zaterdag 7 april: 10u – 19u
Zondag 8 april: 10u – 17u

Wie een Priority Entry Ticket of VIP Ticket bezit, mag al om 9u naar binnen!

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...