Toppers in de zorg trakteren hun toppers

Joyce, Annelies en Jolien 3 toppers uit de zorgsector werkend voor DVC Heilig Hart trakteerden hun groepje kinderen (4 tot 15 jarigen) met een diep verstandelijke beperking en autisme gisteren op een frietje, vleesje en drankje in het Bintje. Geheel toevallig zagen we deze groep en vonden het super om te vragen wat ze die voormiddag gedaan hadden.

Gisteren was de groep “Topaas” van het DVC Heilig Hart naar een theatervoorstelling in Gent geweest. Samen vertrokken ze al heel vroeg met hun busje richting Gent, de voorstelling was een voltreffer want de kinderen konden op het terras maar niet zwijgen over de mol die op zoek ging naar wie op hem gepoept had, een voorstelling van Theatergroep Tinnenpot uit Gent. Op de terugweg hadden de begeleidsters nog een extra verrassing voor de 8-koppige gang in petto “De kindjes trakteren in frituur Bintje”.

Het geld voor de traktatie hebben de begeleidsters eerlijk verdiend, dit door mee te helpen aan de eerste editie van Kerstmarkt Winterleie van DVC Heilig Hart, hun actieve groep Topaas stond er met een standje en met de winst ervan kunnen ze zo hun kindjes trakteren op toffe afsluiters zoals deze. Sommigen verblijven er 24/24 ook op feestdagen en die verdienen enkel de beste zorg.

Merci voor dit mooie moment.

Dit vind je misschien ook leuk...