Gezocht: Concessiehouder voor cafetaria De Brielmeersen

Als eigenaar en beheerder van het Provinciaal domein De Brielmeersen in Deinze is de Provincie Oost-Vlaanderen op zoek naar een concessiehouder voor de exploitatie van de cafetaria ‘De Brielschuur’ met terras en bijbehorende minigolf in het recreatiedomein.

Provinciaal domein De Brielmeersen in Deinze heeft héél wat recreatieve en toeristische troeven, bovendien is het park in volle ontwikkeling en uitbouw. Zo wordt er de komende jaren werk gemaakt van een gloednieuw cafetariagebouw.

In afwachting van de realisatie van dit project, is de Provincie op zoek naar een tijdelijke uitbater van de huidige cafetaria De Brielschuur met bijbehorend terras. Een fris, innoverend concept met oog voor een gezond, duurzaam en ecologisch aanbod. De uitbater staat ook in voor het dagelijks beheer van de minigolf.  

De concessie loopt van 1 juni 2020 tot 1 juni 2021 en is maximaal drie maal verlengbaar met (maximaal) één jaar, waarbij de overeenkomst hoe dan ook van rechtswege eindigt op de openingsdatum van de nieuwbouwcafetaria.

Interesse?

De opdracht wordt gegund via de vereenvoudigde onderhandelingsprocedure met voorafgaande bekendmaking. Geïnteresseerden kunnen hun verzoek indienen voor maandag 3 februari 2020 om 14 uur. Alle info vind je terug op deze webpagina.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...