GroenRood dankt Christine Stroobandt

GroenRood dankt Christine voor haar 7 jaar voorzitterschap van Groen Oost-Vlaanderen

Op de volgende feestelijke activiteit van GroenRood willen de ecologisten Christine Stroobandt in de bloemetjes zetten.
Zeven jaar was deze gedreven leerkracht Nederlands-Engels provinciaal voorzitter van Groen. Tweemaal werd ze verkozen door de provinciale ledenvergadering en geprezen voor onder andere haar organisatorische en communicatieve talenten.  Elke verkiezing in deze periode kwam de partij vernieuwd en versterkt voor de dag.  In deze periode kon de partij ook op verschillende plaatsen mee bestuursverantwoordelijkheid opnemen. Zelf vond ze het leiden van de ledenvergaderingen het boeiendst. Ook de deelname aan het Oost-Vlaams bestuur was een heel mooi moment. Christine stelde zich niet meer herverkiesbaar, er zal nu iets meer tijd zijn voor haar vele andere hobby’s. Omdat het niet zeker is wanneer Christine officieel kan bedankt worden bezorgden de ecologisten uit Deinze haar al een bloemetje als dank voor het vele werk.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...