Geschiedenis vanaf 2012 tot nu
In de Bloemendalestraat in Beernem liet Katelijne (de chef) haar oog vallen op een vrijstaand handelspand. Een stoffig en onopvallend oud winkeltje in een rustige straat. Een uitdaging wachtte zich op.
Er volgde gauw een keuken, een toonbank en een nieuw businessplan: pasta, eerlijk en vers. Met een knipoog naar haar grootouders. Het was bij hen thuis dat ze de techniek van het koken en de passie voor lekker eten leerde kennen. Eten was er gezelligheid, allemaal samen rond een grote tafel, verhalen uitwisselen. Kortom een moment van thuiskomen.
Het is dit gevoel dat Katelijne in haar gerechten brengt. Zo werkt ze net als haar grootouders zo veel mogelijk met verse kruiden uit eigen tuin.
In 2017 verhuisde de keuken naar het landelijke Vinkt. De winkel verdween, om de focus nog meer te leggen op het leveren en verzorgen van feesten als traiteur.
2022: Pasta Huys wordt Pastathuys
Na 9 jaar Pasta Huys op te bouwen was het tijd voor een nieuwe wending: Pastathuys, een nieuwe naam, dezelfde vertrouwde smaken.
Samen met zoon Bas wil Pastathuys nog meer mensen bereiken. En met de extra hulp buiten de keuken kan Katelijne haar focus terug meer leggen op haar passie. Wens je meer te weten te komen? Neem eens een kijkje op hun gloednieuwe website: www.pastathuys.be
De Sint-Amanduskerk in Zeveren ondergaat een metamorfose en wordt de nieuwe ontmoetingsplek voor de Deinse…
Gratis inkom – 27 t.e.m. 29 juni 2025 – Kastanjelaan 29, Deinze De Zomerbar van…
Deinze maakt zich op voor de tweede editie van Benihana, een dynamisch eendaags festival dat…
Grootschalige Tweedehands Boekenmarkt in Poeselekerk op 14 Juni De charmante Poeselekerk transformeert op zaterdag 14…
Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 juni transformeert het centrum van Deinze in…
Kunstacademie Deinze opent de deuren voor jong en oud talent DEINZE – Vanaf zaterdag 7…