RSC The Handles vzw vertrokkken naar EK Duitsland

Vandaag op donderdag 30 juli zijn een 17-delige delegatie van RSC The Handles naar Duitsland vertrokken om het nationale team The Red Ropes te vervoegen voor een nieuwe Europese campagne. Op vrijdag neemt juniorenteam met Fien Cocquyt, Velika Dejaegher, Majo Malfait, Rani Coppejans en Hanne Wesemael deel aan het Open tournament. Een internationaal kampioenschap net voor het EK. De ideale plaats om Europese ervaring op te doen net voor hun stap richting de seniorencategorie.

RSC The Handles vertrek EK Duitsland

Op zaterdag 1 augustus nemen twee senioren teams deel aan het Europese kampioenschap ropeskipping. Tim Vandewalle, Rogier De Boever, Lowie Bouvijn, Floor Degraeve en Choë Demeulenaere starten met ambitie aan hun EK in de gemengde categorie. Ook in de meisjescategorie heeft RSC The Handles een team dat er een goede voorbereidingsperiode op zitten heeft en dus reikhalzend uitkijkt naar de competiedag.
Of het vele werk en de stijgende lijn verder gezet wordt op dat ene wedstrijdmoment zien we dit weekend. De coaches zijn alvast tevreden over het geleverde werk en kijken met vertrouwen uit naar komend Europees kampioenschap.
Zondag 2 augustus wordt het EK afgesloten met de individuele wedstrijd. Hier zal Jodi Devolder de kleuren van België verdedigen en zich meten met de beste skipsters van Europa. We houden jullie graag op de hoogte van de behaalde resulaten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...