Zeveren Sportief wint 2e BVLO‐Minivoetbaltornooi i.s.m. FC Kouter Deinze

De tweede editie op zaterdag 14 juni van dit minivoetbaltornooi met zestien ploegen was een echt voetbalfeest, dit ging door op het terrein van FC Kouter Deinze. Net voor de aftrap viel er een licht regenbuitje uit de lucht, maar daarna bleef het droog en brak de zon regelmatig door de wolken. Schitterend voetbalweer.

Dat de burgemeester van Deinze Jan Vermeulen de aftrap niet kon geven, werd snel duidelijk, want hij dook op als speler in de ploeg Bunga Melati.


De organisatie verliep vlekkeloos, de matchen volgden elkaar vlot op en er werd heel fair gespeeld. Het scheidsrechterskorps was alweer heel tevreden.

Maar er werd wel gespeeld op het scherp van de snee en het tornooi kende ook een superspannende finale tussen de ‘buren’ van Zeveren Sportief en MVC Autobanden Snoeck uit de streek van Ronse. Het werd 10-10, dus moesten schepcorners de match beslissen. Hier bleven de mannen van Zeveren Sportief het kalmst en mochten zij de overwinningsbeker mee naar huis nemen. Van de BVLO-partner Callant Verzekeringen kregen zij een Rode Duivelstruitje, een shirt dat dezer dagen zeker en vast van pas komt!

MVC Autobanden Snoeck kreeg dus de beker voor de tweede plaats en de derde plaats ging naar De Sletjes.

Voor de prijsuitreiking konden we opnieuw een beroep doen op Marc De Buck, voorzitter van de Oost-Vlaamse Provincieraad en Annie Mervillie, voorzitter van de Gemeenteraad Deinze. Eerstgenoemde had trouwens een trofee mee voor de beste speler, die ging naar Kevin Roeland van De Sletjes en een fairplaytrofee die ging naar De Klonsmussen.

De volledige uitslag:
1. Zeveren Sportief
2. MVC Autobanden Snoeck
3. De Sletjes
4. HééWéé Hazé
5. ’t Duvelke
6. Bunga Melati
7. FC Salonpuppen
8. GS Allstars
9. Boemtsjak Gent
10. Peirens Schrijnwerken
11. Donkeysjot
12. Riektanmenol
13. De Klonsmussen
14. FC De Perluten
15. La Forza
16. De Matroos

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...