Deze kookworkshop gaat net iets verder dan de ‘gewone’ kookworkshops. Wij willen tijdens deze workshop de aandacht vestigen op enkele belangrijke aspecten:
– De ecologische voetafdruk
– Het belang van het gebruik van lokale duurzame producten
– Het belang van het gebruik van biologische producten
– Het belang van het gebruik van fairtradeproducten
Pompoen-kokossoep met huisgemaakte zadencrackers
Bloemkoolburgers met nootjes en rode saus
Wortelcake met appel, biet en gember
Deze workshop gaat door in het kooklokaal van de afdeling Neerleie (ingang via de parking naast het kerkhof) van Leiepoort Campus Sint Vincentius, Peter Benoitlaan 40 en vangt aan om 19u00. De deelnameprijs bedraagt dankzij de tussenkomst van het stadsbestuur 12,50 euro per persoon, drank inbegrepen.
Data van de volgende workshops:
– vrijdag 18 maart 2016
– vrijdag 17 juni 2016
Telkens om 19u00 op bovenstaande locatie. Opgelet: je dient voor elke kookworkshop apart in te schrijven. Info en inschrijvingen: dienst Sociale Zaken van de stad Deinze, telefonisch: 09 381 68 74 of via e-mail: sociale.zaken@deinze.be
De Sint-Amanduskerk in Zeveren ondergaat een metamorfose en wordt de nieuwe ontmoetingsplek voor de Deinse…
Gratis inkom – 27 t.e.m. 29 juni 2025 – Kastanjelaan 29, Deinze De Zomerbar van…
Deinze maakt zich op voor de tweede editie van Benihana, een dynamisch eendaags festival dat…
Grootschalige Tweedehands Boekenmarkt in Poeselekerk op 14 Juni De charmante Poeselekerk transformeert op zaterdag 14…
Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 juni transformeert het centrum van Deinze in…
Kunstacademie Deinze opent de deuren voor jong en oud talent DEINZE – Vanaf zaterdag 7…