Tijdens deze voordracht maak je kennis met bekende en onbekende, in het wild (en in de tuin) te vinden (on)kruiden die een heel lekkere aanvulling kunnen zijn op onze dagdagelijkse keuken. Ze worden verwerkt in soepen, stamppot, drankjes, salades, eierbereidingen, aperitiefhapjes en zelfs taartversiering. Een workshop met heel veel recepten waarvan we er uiteraard ook een aantal zullen uitproberen en proeven.
Waar: zaal Leiezicht, St-Janstraat 1, Grammene-Deinze
Wanneer: WOENSdag 26 april, om 20u
Inkom: 15 euro, proevertjes, drankjes en syllabus inbegrepen. Inschrijven voor 22 april via mieke.roelens@telenet.be
Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 mei staat Wontergem opnieuw helemaal op z’n…
Op woensdag 23 april ontving de Katrol Deinze na een positieve evaluatie het kwaliteitslabel van…
Op donderdag 22 mei 2025 vindt de achtste editie van Straatvinken plaats. Tussen 17 en…
Samen met jou wil Stad Deinze van jouw buurt een fijnere plek maken. Na goedkeuring…
Een schitterende prestatie voor SPORTAC86 op het Europees kampioenschap Acrobatische Gymnastiek (European Age Group Competitions)…
Sinds vrijdag 25 april werd aan de achterzijde van sporthal Palaestra een gloednieuwe skillstrack voor…