Tijdens deze voordracht maak je kennis met bekende en onbekende, in het wild (en in de tuin) te vinden (on)kruiden die een heel lekkere aanvulling kunnen zijn op onze dagdagelijkse keuken. Ze worden verwerkt in soepen, stamppot, drankjes, salades, eierbereidingen, aperitiefhapjes en zelfs taartversiering. Een workshop met heel veel recepten waarvan we er uiteraard ook een aantal zullen uitproberen en proeven.
Waar: zaal Leiezicht, St-Janstraat 1, Grammene-Deinze
Wanneer: WOENSdag 26 april, om 20u
Inkom: 15 euro, proevertjes, drankjes en syllabus inbegrepen. Inschrijven voor 22 april via mieke.roelens@telenet.be
De Sint-Amanduskerk in Zeveren ondergaat een metamorfose en wordt de nieuwe ontmoetingsplek voor de Deinse…
Gratis inkom – 27 t.e.m. 29 juni 2025 – Kastanjelaan 29, Deinze De Zomerbar van…
Deinze maakt zich op voor de tweede editie van Benihana, een dynamisch eendaags festival dat…
Grootschalige Tweedehands Boekenmarkt in Poeselekerk op 14 Juni De charmante Poeselekerk transformeert op zaterdag 14…
Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 juni transformeert het centrum van Deinze in…
Kunstacademie Deinze opent de deuren voor jong en oud talent DEINZE – Vanaf zaterdag 7…