Op hun kleinschalige SmaakBoerderij telen en verwerken ze op duurzame wijze smaakvol weide-vlees, noten, kruiden en fruit voor de lokale consument die ervoor kiest het verschil te maken voor de eigen gezondheid en voor de natuur. Want voeding van de SmaakBoerderij, die is goed voor jezelf en goed voor de natuur!
Wat maakt hun aanpak zo bijzonder?
Ze kiezen resoluut voor voedselproductie volgens de principes van “herstellende landbouw”. Daarbij bouwen ze in de eerste plaats de bodem op en volgen daaruit hoog kwalitatieve producten.
Eerder dan te vechten tegen de natuur om de opbrengst op korte termijn te vergroten, bouwen ze aan een gebalanceerd systeem waarbij de natuur hen vooruit helpt. En ze kunnen zich geen betere bondgenoot wensen!
Rik, een bio-ingenieur met veel proceskennis en Tine, een psycholoog met groene vingers en een hart voor dieren trekken met veel passie en goesting dit project op een lap grond niet groter dan 1,5 ha aan de buitenrand van Deinze.
Nu kan er eendenvlees besteld worden met levering half december, ideaal voor de eindejaarsdagen. Interesse in hun producten die er volgend jaar bijkomen? Schrijf je dan in op hun nieuwsbrief via hun website https://smaakboerderij.be/
Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 mei staat Wontergem opnieuw helemaal op z’n…
Op woensdag 23 april ontving de Katrol Deinze na een positieve evaluatie het kwaliteitslabel van…
Op donderdag 22 mei 2025 vindt de achtste editie van Straatvinken plaats. Tussen 17 en…
Samen met jou wil Stad Deinze van jouw buurt een fijnere plek maken. Na goedkeuring…
Een schitterende prestatie voor SPORTAC86 op het Europees kampioenschap Acrobatische Gymnastiek (European Age Group Competitions)…
Sinds vrijdag 25 april werd aan de achterzijde van sporthal Palaestra een gloednieuwe skillstrack voor…