Op hun kleinschalige SmaakBoerderij telen en verwerken ze op duurzame wijze smaakvol weide-vlees, noten, kruiden en fruit voor de lokale consument die ervoor kiest het verschil te maken voor de eigen gezondheid en voor de natuur. Want voeding van de SmaakBoerderij, die is goed voor jezelf en goed voor de natuur!
Wat maakt hun aanpak zo bijzonder?
Ze kiezen resoluut voor voedselproductie volgens de principes van “herstellende landbouw”. Daarbij bouwen ze in de eerste plaats de bodem op en volgen daaruit hoog kwalitatieve producten.
Eerder dan te vechten tegen de natuur om de opbrengst op korte termijn te vergroten, bouwen ze aan een gebalanceerd systeem waarbij de natuur hen vooruit helpt. En ze kunnen zich geen betere bondgenoot wensen!
Rik, een bio-ingenieur met veel proceskennis en Tine, een psycholoog met groene vingers en een hart voor dieren trekken met veel passie en goesting dit project op een lap grond niet groter dan 1,5 ha aan de buitenrand van Deinze.
Nu kan er eendenvlees besteld worden met levering half december, ideaal voor de eindejaarsdagen. Interesse in hun producten die er volgend jaar bijkomen? Schrijf je dan in op hun nieuwsbrief via hun website https://smaakboerderij.be/
De Sint-Amanduskerk in Zeveren ondergaat een metamorfose en wordt de nieuwe ontmoetingsplek voor de Deinse…
Gratis inkom – 27 t.e.m. 29 juni 2025 – Kastanjelaan 29, Deinze De Zomerbar van…
Deinze maakt zich op voor de tweede editie van Benihana, een dynamisch eendaags festival dat…
Grootschalige Tweedehands Boekenmarkt in Poeselekerk op 14 Juni De charmante Poeselekerk transformeert op zaterdag 14…
Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 juni transformeert het centrum van Deinze in…
Kunstacademie Deinze opent de deuren voor jong en oud talent DEINZE – Vanaf zaterdag 7…