Het hoeft geen kalkoen, kreeft of hertekalfgebraad te zijn om je kerstmenu feestelijk te maken. Feestelijk betekent gevuld, knapperige deegjes, een gefrituurd dingetje, kleurrijke wintergroenten, verwarmende kruiden en een vleugje sinaasappel.
Sigrid Dewaele stelde een kerstmenu samen met vegane en vegetarische gerechten waarmee je je gezin of gasten beslist zal verrassen!
De maaltijd is zeer volwaardig met voldoende eiwitten, granen en groenten volgens de drieledigheid van de plant (wortel-, blad/stengel- en vruchtgewassen).
In de cursus ontvang je alle recepten van het menu, waarvan we een deel tijdens de cookalong kookles zullen klaarmaken.
Op voorhand wordt een lijstje doorgestuurd welke ingrediënten je best in huis haalt. We zetten onze computer in de keuken en koken samen met de lesgeefster. Sigrid Dewaele, een zeer ervaren VELT-lesgeefster zal je uitleg geven over de recepten en uw vragen beantwoorden. Er is veel interactie tijdens de les van medemensen die ook meekoken.
We werken met een link naar een ZOOM sessie die ruim vooraf aan alle deelnemers per e-mail wordt doorgestuurd. Een of ander extra abonnement is niet nodig; een kleine basiskennis van pc/tablet gebruik volstaat!
Prijs: € 10 voor niet-VELT-leden
Inschrijven kan door zo snel mogelijk voor 10 december een mail te sturen naar info.leieland@velt.be
Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 mei staat Wontergem opnieuw helemaal op z’n…
Op woensdag 23 april ontving de Katrol Deinze na een positieve evaluatie het kwaliteitslabel van…
Op donderdag 22 mei 2025 vindt de achtste editie van Straatvinken plaats. Tussen 17 en…
Samen met jou wil Stad Deinze van jouw buurt een fijnere plek maken. Na goedkeuring…
Een schitterende prestatie voor SPORTAC86 op het Europees kampioenschap Acrobatische Gymnastiek (European Age Group Competitions)…
Sinds vrijdag 25 april werd aan de achterzijde van sporthal Palaestra een gloednieuwe skillstrack voor…