Het hoeft geen kalkoen, kreeft of hertekalfgebraad te zijn om je kerstmenu feestelijk te maken. Feestelijk betekent gevuld, knapperige deegjes, een gefrituurd dingetje, kleurrijke wintergroenten, verwarmende kruiden en een vleugje sinaasappel.
Sigrid Dewaele stelde een kerstmenu samen met vegane en vegetarische gerechten waarmee je je gezin of gasten beslist zal verrassen!
De maaltijd is zeer volwaardig met voldoende eiwitten, granen en groenten volgens de drieledigheid van de plant (wortel-, blad/stengel- en vruchtgewassen).
In de cursus ontvang je alle recepten van het menu, waarvan we een deel tijdens de cookalong kookles zullen klaarmaken.
Op voorhand wordt een lijstje doorgestuurd welke ingrediënten je best in huis haalt. We zetten onze computer in de keuken en koken samen met de lesgeefster. Sigrid Dewaele, een zeer ervaren VELT-lesgeefster zal je uitleg geven over de recepten en uw vragen beantwoorden. Er is veel interactie tijdens de les van medemensen die ook meekoken.
We werken met een link naar een ZOOM sessie die ruim vooraf aan alle deelnemers per e-mail wordt doorgestuurd. Een of ander extra abonnement is niet nodig; een kleine basiskennis van pc/tablet gebruik volstaat!
Prijs: € 10 voor niet-VELT-leden
Inschrijven kan door zo snel mogelijk voor 10 december een mail te sturen naar info.leieland@velt.be
De Sint-Amanduskerk in Zeveren ondergaat een metamorfose en wordt de nieuwe ontmoetingsplek voor de Deinse…
Gratis inkom – 27 t.e.m. 29 juni 2025 – Kastanjelaan 29, Deinze De Zomerbar van…
Deinze maakt zich op voor de tweede editie van Benihana, een dynamisch eendaags festival dat…
Grootschalige Tweedehands Boekenmarkt in Poeselekerk op 14 Juni De charmante Poeselekerk transformeert op zaterdag 14…
Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 juni transformeert het centrum van Deinze in…
Kunstacademie Deinze opent de deuren voor jong en oud talent DEINZE – Vanaf zaterdag 7…