The Lash Bar, schoonheidssalon op de Markt in Deinze

The Lash Bar in Deinze is een uniek concept. Alycia Vandenabeele biedt high quality diensten zoals verschillende wimperbehandelingen, maar ook tal van andere behandelingen zoals wenkbrauwen, gelaatsverzorgingen, epilatie, massage enz… Daarbij kom je terecht in een moderne, gezellige setting geïnspireerd op de New-Yorkse coffeebars. Dit zorgt voor een vernieuwde belevenis van begin tot eind. Hierbij streeft ze dan ook naar de glimlach op het gezicht van elke klant.

The Lashbar Alycia Vandenabeele
Schoonheidssalon / coffeebar in hartje Deinze
Markt 96 – 9800 Deinze
Tel: 0484 71 34 22
www.thelashbar.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...