Deinze nu nog meer fietsstad

Fietsen in Deinze het blijft groeien, ook de middenstand in onze regio doet hieraan mee. Terug is er een nieuwe fietszaak in onze regio bijgekomen, in Astene is sinds dit weekend Thomas cycles geopend.

Thomas cycles

Thomas Cycles is gevestigd in de Achterstraat 47 in Astene. Thomas Cycles staat voor premium service, kwaliteit en duurzaamheid.
Je kan er terecht voor alle fietsherstellingen ongeacht welk merk of model. Zelf elektrische fietsen worden onder handen genomen. Bij dringende herstellingen kan je wachten op de herstelling met een gratis koffie, of voor grotere werkzaamheden kan je een demo fiets huren.

Een fiets op maat? Dat kan! Via bike fitting wordt gemeten welke fiets het best bij je lichaam past. Met speciale meetapparatuur kunnen ze nauwkeurig advies verlenen over welke fiets best aansluit bij de lichaamsbouw van de fietser. Het opmeten omvat het meten van binnenbeenlengte, dijbeenlengte, romplengte, armlengte, schouderbreedte en de voetlengte. Op basis van deze gegevens stellen ze je nieuwe fiets nauwkeurig af – tot op de millimeter.

Bezoek zijn website voor meer info en openingsuren – http://www.thomascycles.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...